Nejnovější recenze ze sekce Bazénové sprchy
- Cena je neprimerena,ktera nestimuluje vyssi poptavku.
Produkt mam umisteny na zahrade"po ruce",kde se mohu prijemne osvezit jak pri praci,tak i pri odpocinku.
- mobilnost, skladnost,
- snadné a rychlé řešení v rekreačním objektu, kde není teplá voda
Produkt byl pořízen z hygienických důvodu k rekreačnímu objektu, kde není jiná možnost řešení přívodu teplé vody. K ohřevu vody na přímém slunci ani není nutných 30 st.C tepla, voda z tohoto produktu je příjemná i při nižší venkovní teplotě. Prozatím je s používáním této sprchy spokojenost, spolehlivost teprve prokáže čas. Produkt hodnotím jako přiměřený ceně s odpovídající kvalitou
dobrá těsnost
- praktická věc
- 0..
- kvalitní použité materiály
- celé léto může stát venku a nic se s ní nestane
- velmi kvalitní výrobek Gardena
- připojení k zahradní hadici
- cena je naprosto super!
- ani vítr ji nepřevrhne, pokud ji dobře ukotvíte
- regulace proudu sprchy není možná
Tuto zahradní sprchu máme na chalupě už nějaký ten rok, stojí venku celé léto a absolutně nic se s ní nestalo. Sprchujeme se pod ní vždycky před tím, než skočíme do bazénu, aby se zbytečně nešpinila voda. Díky jejímu připojení na zahradní hadici můžete použít horkou vodu, která se v letním dni bez problémů ohřeje. Bohužel nelze regulovat proud vody ani nic jiného, vše je závislé na proudu vody tekoucí hadicí. Její stabilita je velice dobrá, i když fouká silný vítr, sprcha se nepřevrhne, tedy pokud ji máte dobře ukotvenou.
- skvělá ergonomie
- aretační páčka
- značka Gardena = záruka kvality
- několik typů sprchování (sprchový, mlhový a plný)
- plynulé dávnková ní protékající vody
- nevypadává z kroužku
- dobře drží v hadici
- vyrobená z velmi kvalitních meteriálů
- nenalezena žádná proti
- docela vysoká cena, alespoň myslím
Tuto zahradní sprchu jsme si koupili na základě dobrých zkušeností našich známých. Předtím jsme měli několik zahrdních sprch, ale každá z nich se záhy pokazila. To gardena je záruka kvality. Vydržela nám opravdu velmi dlouho a jse s ní maximálně spokojení. Funkce, co se mi hodně líbí je možnost aretace tj. zastavení proudu tekoucí vody, vhodné při přecházení ze záhonu na záhon. Můžete také nastavit mnoho typů sprchy podle typu rostlinstva buď mlhový, sprchový nebo plný. Cen aje naprosto úměrná kvalitě.
- ekologicky šetrná
- zajímavý, štíhlý design
- ohřívá se pomocí solárního ohřevu - sluneční energie
- pomocí baterie lze zvolit optimální teplotu vody
- úsporná - nejsou žádné výdaje na ohřev vody
- skvělá k bazénu
- dostatečná výška
Tato solární sprcha má příznačný název Sunny. Je maximálně šetrná k životnímu prostředí, ale i k peněžence. Počáteční investice se bohatě vyplatí, protože kdo vlastní zahradní bazén, tak ví, že bazénová sprcha je téměř nepsanou nutností a navíc tahle sprcha pracuje na principu ekologického ohřevu vody za pomoci slunečních paprsků. Je vysoká 2 metry, takže se pod ni vejdou i vyšší jedinci. Je to v podstatě klasická sprcha, jen s tím rozdílem, že je určena k venkovnímu použití. Během léta se stane vynikajícím zdrojem osvěžení přímo na zahradě a to nejen pro dospělé, ale i pro děti. Objem vody v zásobníku je 8 litrů. Teplota vody a rychlost jejího ohřevu je v přímé úměře s intenzitou slunečního záření, ale z naší zkušenosti můžu říct, že je to pár hodin. Součástí je i praktická baterie, díky které si uživatel může snadno nastavit nejoptimálnější teplotu vody pro sprchování. A naprosto nejúžasnější je fakt, že se neplatí žádné výdaje za elektrickou energii. Určitě doporučuji.
Zobrazuji 1 - 7 ze 7 recenzí