Marimex Uno 35 10992038

Parametry produktu

Recenze
Splňuje očekávání
MARIMEX.cz (prodejce)
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnoval. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
Tým Marimex.cz, zakoupeno v Alza.cz
Celková spokojenost
, zakoupeno v Alza.cz
- jsem spokojen
Parametry produktu

Popis produktu
Zahradní sprcha UNO s nebývalým objemem 35 l pro venkovní použití. Zajistí ohřev vody přiváděné ze zahradní hadice a tím perfektní pocit pohodlí při sprchování teplou nebo vlažnou vodou. Ohřev vody zajišťuje sluneční záření a tělo sprchy, které funguje jako solární kolektor. Pro sprchování musí být zahradní sprcha stále napojena na vodovodní řad. Není-li napojena, nelze se sprchovat. Sprcha je navíc vybavena samostatným kohoutkem ve výšce kolen pro oplach nohou.Do tohoto kohoutku jde voda přímo z hadice, nahřátá voda z něho neteče. Horní sprchovací hlavice je vybavena kloubem a lze ji tak polohovat do různých směrů. Sprcha se kotví pomocí 4 šroubů (nejsou součástí balení) pevně k zemi, čímž je zajištěna její perfektní stabilita.
Sprcha je vybavena ventilem pro možnost nastavení teploty výstupní vody. S ohledem na teplotu vody uvnitř sprchy, která může dosahovat až 60 °C, se doporučuje nejprve natočit ventil vpravo, jeho vychýlením směrem od těla sprchy pustit studenou vodou a následovně vodu domíchat na požadovanou teplotu natáčením ventilu směrem vlevo.
Ze spodního kohoutku teče pouze studená voda.
Maximální přípustný tlak vody je 3 bary, kotevní deska má 4 otvory o průměru 9 mm. Rozteč desky je 145 mm. Sprcha je celoplastová, pouze kohoutek je kovový. Součástí balení je i hadicová rychlospojka.
Podívejte se, kde můžete produkt koupit:
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
Splňuje očekávání
Tým Marimex.cz, zakoupeno v Alza.cz
Celková spokojenost
, zakoupeno v Alza.cz
- jsem spokojen
, zakoupeno v MARIMEX.cz
- Snadná montáž. Super na zahradu.
- funguje jak má
- má na spodku sprchy vypouštěcí ventil
- vhodně zvolená sprchovací růžice
- vypadá levně, za podobnou cenu jsem již viděl hezčí sprchy
- spoje na plastu nejsou hezky provedené
- je zde malý průtok směšovacím ventilem, napuštění sprchy trvá déle než 5 minut.
- směšovací ventil má černý plastový ovladač (toto možná není na rozpáleném slunci nevýhoda, ale vypadá to levně)
- Na jednu sezonu OK
- Nekvalitní těsnění u přívodu vody (nejde vyměnit, opravit)
- Po první sezoně reklamace, která nebyla uznaná (nekvalitní ventil je velmi snadné opotřebovat běžným užíváním)
Nejde dle mě o kvalitní výrobek, lze očekávat problémy s nefunkčností po krátkém používání. Jsem zákazníkem Marimexu - trampolína, vířivka. Ale sprcha? Už ne. Po řádném zazimování po první sezoně jsem při pečlivém zapojením zjistil netěsnost ventilu, sprcha vytékala spodem.
Ventil byl při připojení na přívod vody uvolněný a pod tlakem vody se úplně odlomil. Na reklamaci mi bylo řečeno, že jde o mechanické poškození. Lepší péči ale sprcha dostat nemohla, takže výrobek považují za nekvalitní., zakoupeno v MARIMEX.cz
Výborná
MARIMEX.cz (prodejce)
děkujeme za hodnocení. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Tým Marimex.cz, zakoupeno v MARIMEX.cz
- Esteticky dobře provedená sprcha, hodí se do zahrady.
- Až v návodu je napsáno, že sprchu je nutné na zimu demontovat a zazimovat. U plastové sprchy s vypouštěcím ventilem bych toto nečekal. To je zklamání a dost velká komplikace.
Tým Marimex.cz, zakoupeno v MARIMEX.cz
Počkejte do léta, koupili jsme sezónní zboží
, zakoupeno v MARIMEX.cz
- Vadný výrobek, sprcha je křivá