Nejnovější recenze ze sekce Zahradní sprchy
- Nákup na doporučení
Vánoční dárek pro celou rodinu
- Lehký
Nákup před sezónou.
Spokojenost
Růžice na vodu je velká, nebo otvory v jsou velké. Voda z růžice pouze vytéká a nestříká tak jak by ze sprchy stříkat měla. Když se uzávěr teplé a studené vody uzavře, tak ještě dost dlouho voda z růžice vytéká.
nic
Dostatečný objem nádržky. Ohřev bez problému. Spokojenost
- Spokojenost.
spokojena s dodaným výrobkem.
- původní sprcha výdrž cca 10let
- snadná montáž
Pozor na držák sprchy, při instalaci nepřetahovat! Mají ho tam uchycený samořeným šřoubem a hrozí protočení a unik vody. Za ty peníze by mohly mít bytelnější uchycení. U nové bohužel stejné řešení.
- Je jednoduchý
- Nekvalitní součástky sprchy, při montáži do ohřívací trubky nám vychází výsledná poloha sprchovací hlavice nebo poloha spodního kohoutku poněkud šikmo. Sprchovací hlavice při našroubování na trubku praskla, slabý a nekvalitní kovový materiál, takže jsme hned sháněli novou sprchovací hlavici, než řešit reklamaci tak velké věci.
už jsem hodnotil -nekvalitní výrobek
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vaše nespokojenost nás velmi mrzí. Pokud je s výrobkem něco v nepořádku, kontaktujte prosíme naše zákaznické oddělení, abychom mohli situaci vyřešit.
Tým Marimex.cz
- Hezká, a hlavně nezabere moc místa. vypadá kvalitně,
- Sprcha vypadá dobře, horká voda moc neteče, ale na osprchování to ujde.
- Návod nic moc, ze sprchové růžice kape, ale je to zřejmě dáno rozpínavostí vody při tak vysokých teplotách - přes 30 st. Jakmile se ochladilo bylo vše v pořádku.
Tento produkt mohu doporučit, zatím nezklamal.
- Málo teplá voda, spíše teče jen studená.
Namontovali jsme solární sprchu a po celodenním stání na slunci byla voda teplá maximálně 25 stupňů C. Chtěla bych se tímto zeptat, kde jsme udělali chybu, když v návodu je uvedeno, že teplota má dosahovat až 70 stupňů C.
Pokud by solární sprcha měla takto fungovat, chtěla bych odstoupit od kupní smlouvy. Očekávám Vaši odpověď.
S pozdravem Molinová
spokojenost s produktem
- Funguje, jak má :-)
- Objem ohřívané vody pro dva lidi bohatě stačí
- Sprcha je přenosná a díky zásobníku vody v podstavci stabilní
dobře ohřívá, slušný objem vody
Doporučuji výrobci této sol.sprchy, aby si ji vyzkoušel složit i s podstavcem, aby přišel na závadu, kterou má. Nedá se složit, neboť otvory pro šrouby jsou nepřesně vyvrtány. Musí se proto dodatečně upravit, aby se sprcha dala složit.
Je to zbytečná ostuda, udělat takovou chybu a posílat to i do jiných zemí, s touto hloupou závadou. Já jsem stará
ženská a tak mi to dalo dosti práce to opravit, abych to mohla složit ! Jinak zatím slouží dobře.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy. Váš podnět předáme na výrobce. Děkujeme a omlouváme se za komplikace.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Perfektní materiál, žádný plast
Velké nadšení.
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »