Nejnovější recenze ze sekce Zahradní sprchy
hliníková sprcha, velký objem 40 l, masivní
snadná instalace
nevýhodou jsou krátké šrouby k ukotvení-nutné delší vlastní , malé množství těsnící izolační pásky, kohoutek na oplach nohou ,když má být zavřený i tak lehce protéká
- Instalace - dodaný kotvicí materiál nesouhlasí s návodem, potřeba širší rozměr vrtaného otvoru
- Instalace - dodané šrouby jsou příliš široké na otvory v podložce
- Trubka horní sprchové hlavice má příliš velkou vůli, teflonová izolace pak přestává těsnit
- Ne úplně dobrá regulace teploty/proudu
Montáž svépomocí skýtá mnoho záludností. Dodaný materiál neodpovídá návodu, místo inzerovaných 10mm kotev na závitovou tyč s kuželem a matkou jsou v balení 12mm kovové kotvy na šroub, který se nevejde do otvorů v podsatvci. Dále kvalita chromovaných částí sprchové hlavice není valná. Závit je mělký a má velkou vůli - i když jsem použil teflonovou niť, trubka po otočení do požadované polohy má tendenci se samovolně protáčet a těsnění se tím uvolňuje.
- Velmi nekvalitne zpracovane,museli jsme dokoupit srouby,abychom sprchu zprovoznili;-(Na obrazku vypada lepe nez ve skutecnosti.
- po zavření kohoutku, ještě dlouho sprcha teče. Není možné pohybovat s hlavicí.
- Krásný vzhled, a vše funguje
- Dobře vypadá, cenově dostupná.
- Co může téct či kapat, to teče, těsnění navzdory.
- Kohoutek na nohy je při plném zašroubování ve špatné poloze - proudí do boku. Nutno předělat.
- Měl by být doplněn i návod na sestavení sprchy.
- Zatím spokojenost
- Dostatek teplé vody
Zatím jsem spokojena
- Vodu to ohřívá,asi bych volil celočerné provedení,nevím jestli stříbrný pás nebrání ohřevu.
- Prokapává a to tak že hodně
- spokojen.
- Dobrý objem vody
- Po uzavření stále teče voda - ztrácí se ohřátá voda
- Neustále hlučně kape na podstavec, nutno celkově zavírat přívod - další ztráta vody.
Naprosto nedoporučuji, nelze reklamovat, je to konstrukční zmetek.
nízká cena
- Jsem naprosto spokojen
- Funfuje!!! Instalace 20 min...Spokojenost !
Výborný "ekologický" partner pro letní dny.
nevím jestli málo svítí slunce, ale teplota vody nic moc
za tu cenu je výrobek odpovídající
- rychlá montáž
- skvělý design
- nejde nastavit teplotu vody, musí již být v teplotě, jakou se chci osprchovat (jeden přívod vody, jeden kohoutek).
Je OK
Dobrá cena
Ohřeje vodu
Super cena a větší objem vody.
- na jednu sezónu snad dobrá volba
Měl jsem stejnou - přesně po dvou sezónách praskla a začala protékat. Inu, objednal jsem stejnou (na stejně šrouby v betonu) a přišla sprcha s protékající kartuší v baterii (sprcha pořád kape).
Měnit ji nebudu, stálo by mě to zase dva dny práce a nervy. Přijal jsem myšlenku, že je to produkt rychlé spotřeby, který montují někde, kde je práce levná a výstupní kontrola žádná.