Nejnovější recenze ze sekce Zahradní sprchy
výhoda objem ohřivané vody možnost si zvlášt opláchnout nohy
- teče u napouštění ve spodní části
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaší zpětnou vazbu. Mrzí nás Vaše nespokojenost s naším produktem. Pokud je se sprchou něco v nepořádku a považujete jí za vadný kus, je možné ji reklamovat. Kontaktujte prosím naše zákaznické oddělení, kde Vám pomohou záležitost vyřešit.
Tým Marimex.cz
Otvory na podstavci nesedí s otvory na tělese sprchy (2x jsem reklamoval, ale všechny produkty tuto vadu mají). Musel jsem doupravit pilníkem. Zpracování není nic moc. V horní části sprchy je nehezky vypadající svár (doufám, že bude držet). Sprcha nemá přetlakový ventil, tak doufám, že vydrží tlak rozpínající se vody. Po sprchování a vypnutí páky ještě cca 15s ze sprchy teče voda. Bohužel na trhu jsou jen dvě přenosné sprchy. Ten první typ také od Marimexu se nám rozbil po 2 letech a 10ti dnech. Tak uvidíme jak dopadneme s touto sprchou.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
omlouváme se za nepříjemnosti a děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, na jejímž základě se budeme snažit kvalitu výrobků zlepšovat.
Tým Marimex.cz
Sprchu už jsme několikrát využili,teď je ale málo sluníčka.
- Při napojení na hadici protéká. Nutno si sám přetěsnit. Dokoupit spojovací a těsnící materiál. Nevýhodou jsou plastové spojky s mělkým závitem.
- Nemám bazen a tak sprcha umožňuje úžasné osvěžení v těchto parných dnech9
- Není
- odpovídá obrázku i popisu výrobku
- Hliníkové tělo, mlžítka
- Kotvící materiál
Kotvící materiál jsem nakonec použil, ale montáž byla k vzteku - kotvy se v díře dřív začnou protáčet, než aby se roztáhly a ukotvily. Sprcha sice drží, ale není to ono.
Po odpojení hadice si sprcha průběžně ukapává, ale i za několik dnů odkape zanedbatelné množství vody.
Pokud pustím sprchu s nastavením studená, nikdy neteče tak studená jako přímo z hadice - vždy se evidentně přimíchává část teplé. Z kohoutku na nohy a z mlžítek teče studená.
Jakmile na sprchu přestane svítit slunce, voda poměrně rychle stydne (záleží na okolní teplotě a větru) - chladne asi tak jako kýbl s vodou.
Sprchu vřele doporučuji.
- spolehlivost
- 3 tydny v provozu OK
- Začal prokapavat vypouštěci ventil Po přitaženi se protači a proteka stale voda BAKELIT
Vypouštěni by mělo byt v KOVU
- spojovací materiál
Reakce značky Hawaj
děkujeme za doporučení produktu.
Jakub za tým Hawaj
- Zboží dodáno druhý den.Solidní jednání obchodu.
- Hliníkové tělo
- Robustní
- Velký objem
- Po zavření kohoutu pro sprchu počítat s cca 10s trvajicím snižujicím se pokračujicím kapáním z hlavice sprchy do zastavení.
funguje velmi dobře.
Voda se ohřeje, když je velké teplo. Když nepaří sluníčko, tak pod sprchu nevlezeme, voda je studená... Teplá voda nevydrží teplá do druhého dne.
- Výborná na zahradu k rychlému osprchování.
Se sprchou jsme spokojeni.
Zatím bez zkušeností
Super volba k bazénu a výřivce
Zatim pouzito pouze dvakrat a zrovna nebylo moc slunicka, ale vyrobek vypada slusne a urcite bude dobre slouzit. Dodavane kovove hmozdiny po dotazeni roztrhly dlazdici, takze byly nahrazeny plastovymi a pak uz bylo vse OK.
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »