Nejnovější recenze ze sekce Zahradní sprchy
Vše v pořádku
Jo sprcha se zdá být dobrá tak uvidíme
bohužel nekompletní, návod neodpovídá produktu, chybí spojovací části, vyhozené peníze. Nedoporučuji.
- Nefunguje protika voda
- Rozměry
- Zásobník
- Jednoduchá instalace
Rozměr, zásobník na vodu, tlak, vše je dostačující. s příchodem horka bychom rádi i nějakou letní radost. Nedávno nám dodělali bazén, tak bez toho to nemůže být ono, protože v bazénu máme slanou vodu. Instalace byla jednoduchá :) díky.
Osvěžení po práci
- Rychlost doručení
- materiál
- pevnost
- obsluha
Velmi pevná robustní sprcha. Snadno se ovládá a v létě umí opravdu osvěžit. Cena je nízká, takže jsem opravdu ráda, že jsem si pořídila. Už si neumím představit, že bych ji doma neměla. Děkuji.
- dostatečný objem
- nulová udržba
- velikost
- rychlé dodaní
Slunce svítí, a vy se rozhodnete pro osvěžující sprchu pod širým nebem. Právě v takových chvílích se solární venkovní sprcha stává neocenitelným pomocníkem, za což jsem moc vděčná. Je jednoduchá, praktická a hlavně ekologická. Vřele doporučuji.
- jednoduchý ovládací mechanismus
- regulace teploty
- stabilita
Sprchu mám koupenou už nějaký ten pátek a drží jak přibitá. Také se s ní perfektně reguluje teplota vody a velmi jednoduše se ovládá. Jsem se sprchou spokojena.
- Hezký vzhled a velký objem vody

Parkside RDS 18 A1
Přidáno: 21. března 2025
(naposledy upraveno 21. března 2025)
Zakoupeno v www.kupsitolevne.cz
- Pohodlný nákup, výhodná cena, požadované parametry splňuje.
- Praktický návod k obsluze
- Soběstačná
- Cenově dostupné
- Ideální na léto
- Velikost/rozměr
Soběstačná a na zahradu k bazénu se to extrémně hodí. Velikostně sedí ideálně. Zapojení a následná instalace proběhla v pořádku.
- Solární
- Úsporná
- Jednoduchá
- Cenově dostupná
Ideální volba jak v rámci úspory, tak užitku. Všechno jede bez problému. Je cenově dostupná a zvedla mou radost ze zahrady o 100%.
- Moderní vzhled
- Jednoduchá montáž
- Skvělé využití v letních dnech
Objednáno, dodáno a namontováno. Vše proběhlo rychle a hladce. Líbí se mi samotné provedení, tím, že vypadá atypicky a krásně se nám hodí k bazénu. Ideální parametry v rámci obejmu a samotných rozměrů.
- voda ve sprše se ohřívá slunečním svitem - ÚSPORA
- dostatečný objem vody
- kvalitní vodovodní baterie
- robustní konstrukce - kvalitní materiály
Kvalitní a funkční sprcha ve které ohřívá vodu sluníčko. Je opatřena pojistným systémem, který nedovolí aby se voda ohřála na více jak 60°C.
- 35 L zásobník
- Rozměry a velikost
- Voda se ohřívá důsledkem slunce
Už nám to stojí na zahradě a čekám, kdy se trošku oteplí, abych to mohl v plavkách hned vyzkoušet. Moc se mi to líbí a mám z toho radost.
- Tlak
- Velikost a barva
- Jednoduchá montáž a napojení
- Velký objem zásobníku
Velikostně a barvou mi sedla. Má velký objem zásobník vodu a na 2 až 3 lidi s menší úsporou to vystačí krásně. Vše bez problému. Mohu doporučit.
- Dostatečný objem
- Celkem kvalitní provedeni
- Snadné vypouštění
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »