Nejnovější recenze ze sekce Zahradní sprchy
Vše O.K., naplnila očekávání
- Velmi kvalitní provedení
- Vzhled a materiál sprchy
- Kvalita kompletace - po instalaci protéká kartuše baterie, chromová krytka je naražena přez závity a podobně je na tom namontování vlastní baterie. Solární světlo (byť jen doplňková funkce) nefunguje.
Chce to mít štěstí na povedený kus. Výrobek je pod značkou Marimex ale vyráběný v Číně.
Produkt jsem po 1 dnu vrátil. Neúměrně protéká voda.
Splňuje mé očekávání, materiálově i desingem
- Sprchu doporučuji, sestavení jednoduché
- Co mi vadí, je nekvalitní materiál. 1 deska má povrch jako politý, použitý , bohužel na viditelné straně.
S ohledem na kvalitu výrobku, vyšší cena
- hezky design
mame již po 5 letech druhou
Reakce značky Hawaj
děkujeme za doporučení produktu a velice nás těší, že jste si opět vybrali sprchu Hawaj.
Jakub za tým Hawaj
- kvalitní zpracování, jednoduchá instalace a obsluha
- dostatek vody pro více sprchování
- U vypouštěcího ventilu by mohl být kohoutek, který by umožnil připojit např. hadici k ventilu a usměrnit vypouštění
tato sprcha je úžasná, je dost vody a kohoutek na nohy je dobrá vychytávka, všem doporučuji
Reakce značky Hawaj
děkujeme za doporučení produktu. Těší nás vaše spokojenost.
Jakub za tým Hawaj
Kdyby byla funkční tak super
Vypadá dobře, jinak nemůžu hodnotit ještě jsme nevyzkoušeli
Ještě nepoužito
Velká zasoba vody a zatím funguje
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnoval. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
Tým Marimex.cz
- 100% kvalita
- Moderní provedení
Zatím je zima na venkovní sprchování, ale po jednoduché montáži vše funguje.
Reakce značky Hawaj
děkujeme za doporučení produktu.
Jakub za tým Hawaj
- Snadné sestavení, hodí se svým vzhledem do zahrady. Základna dost velká. Dobře zpracování dřeva.
- Hadice ruční sprchy patrně derava. Protéká po celé delce
- Až na tu ruční sprchu nic.
Vysoká kvalita hliníkového těla. Doporučujeme
- Dřevěná část sprchy se zdá být kvalitní, dobře zpracovaná
- nekvalitní horní talířová sprchová hlavice - naprosto neodpovídá celkové ceně výrobku
Horní talířová sprcha protéká po obvodu talíře - hlavice je dodávaná vcelku, netěsnost nemohla vzniknout špatnou montáží. Sprcha je umělohmotná, velmi křehká a obvodové šrouby nelze utáhnout. Budu kupovat jinou sprchovou hlavici. Dřevěná část se zdá být opravdu velmi dobře zpracovaná, avšak celá sprchová armatura vzhledem k venkovnímu použití nepůsobí důvěryhodně, což se naprostou netěsností- protékáním sprchy potvrdilo.
Zklamání.
- Velmi dobrá sprcha
- V této kategorii nejlevnější
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »