Nejnovější recenze ze sekce Zahradní sprchy
Sezona jeste nenastartovala. Musím už vybetonovat patku u uchycení.
Super kvalita....spokojnosť
- Nejlepší poměr cena/objem
- Nejprodávanější sprcha (dle heureky)
- Výrobek odpovídá popisu.
Těšíme se na léto.
zatím nebyl nainstalován
Reakce značky Hawaj
děkujeme za doporučení produktu. Věříme, že budete se sprchou spokojeni.
Jakub za tým Hawaj
už se těšíme na léto
nevím, je to mimo sezónu :)
- Sleva
- Lehké hliníkové tělo.
Už se těším na léto.
- Super
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnoval. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
Tým Marimex.cz
Sprcha není nastavena na ekologické zacházení s vodou, protože je nutné ji připojit na hadici z vodovodu, bohužel se tak nepřiměřeně plýtvá s vodou, ačkoliv ji sprcha umí ohřát...:-(
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaší zpětnou vazbu. Mrzí nás Vaše nespokojenost s naším produktem.
Výborná
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za hodnocení. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Tým Marimex.cz
Jednoduchá instalace, zdroj teplé vody dostačující pro delší sprchování.
Prozatím nemůžu hodnotit protože jsem sprchu ještě neobdržela
Reakce obchodu MARIMEX.cz
omlouváme se, situaci ohledně doručení prověříme. Prosíme Vás ještě o trpělivost, jakmile budeme mít bližší informace, budeme Vás neprodleně kontaktovat.
Tým Marimex.cz
uvnitř kvalita z mosazi, venku křehký plast ( spojky,trubka, kropič ) nechápu výrobce že dá dohromady kvalitu se šrotem. Rychlospojka na přívod hadice je také jiná než je standart.( takže dokoupit jinou)
Je to škoda, je to prostě dodo. dodělej doma
- Voda je docela rychle ohřáta a výhoda je v ruční sprše - třeba můžete umýt jen nohy
- Nevím jestli chyběla součástka, ale dole vytékala voda okolo potrubí, bylo potřeba přidat těsnění ,pak pohoda.
- jedná se o výrobek, který splňuje moje požadavky
- Krásný design
- Pevná i ruční sprcha
- Komplikovaná montáž, baterie netěsnila
- Měkký nekvalitní nerez
- Funkčnost
Rychlé jednáni i doprava,výrobek perfektni-naprosta spokojenost
100% spokojenost.
- Splňuje očekávání
- Nemá
- Přenosná
Tým Marimex.cz
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »