Nejnovější recenze ze sekce Zahradní sprchy
Funkcni, otazka je spis, zda cena odpovida kvalite. Zrucnejsi clovek si vyrobi sam a podstatne levneji. Tato solarni sprcha je skutecne jen cerna plastova trubka s ne prilis kvalitnimi komponenty (kohout, baterie)....
nutné dodělat samo-doma, v návodu je propojení obou částí velice jednoduché, na konci hadičky je matice a tu našroubujete s těsněním na druhou část. Jenže výrobek přijde bez ukončení hadičky, na druhé části je trn a plastový výlisek, který ale k sobě nepřipojíte, jelikož je hadička krátká, takže to můžete vrátit nebo se s tím nějak poprat. Za mě šmejd. Nekupovat
- Vzhled-vypadá pěkně
- Nedostatečný ohřev vody
- Dodání správného návodu-upozornění na změny
Produkt musí sestavovat zkušený uživatel s představivostí ,
/lepší než fotografie by byl jednoduchý nákres s rozměry/.
Pro amatéry dopručuji nedělenou sprchu.
Prostě Kärcher - vše sedí a funguje dobře.
- Při ukončení sprchování růžice prokapavá, musí se vypnout po každém použití hlavní uzávěr vody na domě.
- Obtížné vypouštění vody, sprchu tedy nelze bez dodatečné úpravy využívat jako přenosnou nebo při odjezdu ukládat.
Žádný zázrak. V kanastru natřeném na černo se voda ohřeje víc.
Ovládání má opačně provedené polohy teplá / studená.
Nicméně, za akční cenu jakž takž přijatelné.
Hawaj 70558 Solární sprcha 40l
Přidáno: 26. července 2024
(naposledy upraveno 29. července 2024)
Zakoupeno v AkoupelnyAtopeni.cz
- velký objem
- ani po třech slunečných dnech se to neohřálo na víc než 40 stupňů
- neustále odkapává voda ze sprchové hlavice
- dodávaná teflonová páska k montáži je nepoužitelná
Mám to na stanovišti kde nepřetržitě od rána do večera svítí slunce. Očekával jsem asi něco lépe fungujícího. Nedovedu si představit tu vodu postupně odebírat když se to za tři dny neprohřálo.
- Rychlý ohřev
- Při rychlém sprchování stačí voda i pro 2 dospělé a 2 děti
- Lze ji přišroubovat 4 šrouby k podlaze/ podlážce
- Jednoduché ovládání, zvládnou ho i malé děti
Po zakoupení a instalaci jsme přišli na to, že sprcha protéká stejně jako ta, co jsme měli původně přes 10 let a začala to dělat až letos. Po sezoně budeme reklamovat, ale používali jsme ji plně už v loňských letech, tak i letos a je to prostě parádní věc.
- v této cenové relaci jednoznačně špička na trhu
- kvalitní provedení jak sprchy, tak i baterie, kohoutku a sprchové hlavice
- velmi jednoduchá montáž
- nerezové prvky dodávají sprše velmi pěkný vzhled
- podlážka je natolik těžká, že stačí sprchu přišroubovat přímo k podlážce a není nutné již dále kotvit
- materiál vypadá opravdu jako imitace dřeva, uvidíme jaká bude barevná stálost na slunci
- cena, ale za kvalitu rád zaplatím
Zbozi byli objednáno jako jiz použité,ale chybel utahovaci dil na montaz, vráceno
- Poměrně malý zisk tepla. Po celodenním vystavení slunečnímu záření je voda málo ohřátá, teplota vody zdaleka nedosahuje slibované teploty 60 stupňů.
- \funguje bezvadně
Ono to funguje
Výrobek přidělán na jednu kachličku a dá se tím pádem přenášet na ruzná místa po zahradě.
- Celkem dlouho teče teplá voda
- Dá se přemístit a na zimu uklidit
- Když je plastová páka baterie zavřená, tak ze sprchové hlavice stále dost teče voda
- Po použití se musí vypnout přívod vody
Cenově příznivá varianta venkovní solární sprchy. Oproti černostříbrné variantě solární sprchy tato celočerná varianta i vodu více ohřívá. Výhodou je i kohout na oplach nohou a rovněž teploměr. U teploměru jsou podle mého pro evropské zákazníky jen zbytečně uváděny °F. Výhodou jsou i dvě varianty sprchových hlavic, volil jsem tuto šikmou, protožee jsem na ni byl zvyklý. Rozteče šroubů pro uchycení jsou stejné jako u sprchy, kterou jsem měl předtím z Mounfieldu, takže stačilo starou sprchu jen vyměnit a nemusel jsem nic převrtávat.
- Kvalita za rozumnou cenu
- perfektní
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnovali.
Tým Marimex.cz
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »